Glädjeruset Pull-up challenge!

Kan Viktor slå sitt rekord?

Viktor Karlberg bor i Täby och är tränare för Stockholm Framefotboll IF. Dessutom tillhör han den absoluta eliten i crossfit i Sverige. Särskilt vass är han på pull-ups.

2020 gjorde han under 10 timmar 1038 pull-ups till förmån för hjälporganisationen Vetpaw som skyddar utrotningshotade djur i Afrika.

På Glädjeruset 2023 gjorde han fantastiska 832 pull-ups på 5 timmar och samlade tillsammans med styrelsen i Hugos Stiftelse in över 39 000 kronor.

I årets Pull-up challenge så är Viktor och Hugos Stiftelse taggade på att slå förra årets summa och att samla in så mycket pengar de kan till Hugos Stiftelse,  Stockholm Framefotboll IF och allas rätt till fysisk aktivitet.

Sponsra Glädjeruset Pull-up challenge!

Du som privatperson, företag  eller organisation har chansen att bidra till allas rätt till fysisk aktivitet genom att sponsra med valfri summa. Alla insamlade pengar går till Hugos Stiftelse och Stockholm Framefotboll.

Se Pull-up challenge live!

Rekordförsöket kommer att ske på Glädjeruset i Täby den 24 augusti, där loppets deltagare kan följa rekordförsöket på första parkett. Vi kommer även att sända live på Youtube för dem som inte har möjlighet att vara på plats.

Hur gör jag för att sponsra?

Mejla oss på info@gladjeruset.se eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Anmälan pull-up challenge
Webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Google. Sekretess | Villkor

FÅ GLÄDJANDE NYHETER!

Nyheter, träningstips, inspiration och glädje direkt till din e-post.