GLÄDJERUSETS SPONSORER

VÅRA SPONSORER ÄR FANTASTISKA!

Tillsammans med våra sponsorer har Glädjeruset blivit något fantastiskt. Deras engagemang och stöd gör det möjligt för oss att arrangera den fest Glädjeruset är men de hjälper även till med projekt vi gör på Hugos Stiftelse. Tack vare våra sponsorers stöd kan vi hjälpa barn och ungdomar med funktionsnedsättning och deras familjer till bättre hälsa och ett gott och aktivt liv. Vi vill uppmärksamma och visa vår tacksamhet till alla våra sponsorer från djupet av våra hjärtan. Tack för allt ni gör, för Glädjeruset och för alla deltagare!

DANIR SIGMA

Danir Sigma har varit sponsorer till Glädjeruset under många år. Danir är ett entreprenörsdrivet företag ägt av familjen Dan Olofsson. Danir bildades 1986, och arbetar med att utveckla våra bolag samtidigt som de bidrar till ett bättre samhälle. De gör det genom entreprenörskap, långsiktighet och samhällsengagemang. Läs mer om Danir.

GOD ASSISTANS

Barndomsvännerna Mikael Nordmark och Martin Wilén startade God Assistans 2012 med stort personligt engagemang och med målet att göra skillnad. Idag finns kontor i ett flertal städer från norr till söder, där alla arbetar för samma sak: att hjälpa människor att leva ett fullvärdigt liv oavsett funktionsnedsättning. Omtanke, enkelhet, inflytande och öppenhet är ledorden för God Assistans, och grunden för hela verksamheten.

 

FILLAUER

Sedan 1914 har Fillauer varit ledande inom utveckling, produktion och försäljning av ortopediska hjälpmedel och lösningar. Fillauers mission är att tillsammans med patienter och yrkesverksamma inom ortopedi, ta fram optimala lösningar som både underlättar det dagliga arbetet och ger förutsättningar för bästa möjliga funktionella och kliniska resultat.

SPONSORER

BLI SPONSOR DU MED!

Vill du samarbeta med Glädjeruset och på så sätt vara med och skapa Sveriges gladaste lopp? Kontakta gärna oss så pratar vi ihop oss om en lösning som är lika positiv för ert företag som för våra deltagare.

FÅ GLÄDJANDE NYHETER!

Nyheter, träningstips, inspiration och glädje direkt till din e-post.