VIRTUELLA GLÄDJERUSET

GLÄDJERUSET FLYTTAR HEM TILL DIG

2024 kör vi det virtuella Glädjeruset mellan den 24 augusti och 30 september. Under den perioden kan man genomföra sitt lopp när man vill och var man vill. Precis som på Glädjerusets fysiska lopp kunde man välja mellan sträckorna 2,5 km, 5 km, 10 km, Knatteruset och Mitt Bästa. Alla anmälda får ett startkit med bland annat funktionströja, nummerlapp och medalj på posten.

Håll utkik i Glädjerusets sociala medier så får du alltid senaste nytt.

ANMÄL DIG HÄR

SÅ HÄR GÅR VIRTUELLA GLÄDJERUSET TILL:

Distanser och startgrupper

Det finns tre olika distanser att välja mellan: 2,5 km, 5 km eller 10 km. Vi har även startgruppen Mitt Bästa för alla som går i gåstol eller på annat sätt kämpar för att ta ett steg till, och ett till. Knatteruset på 400 meter passar bra för små superhjältar.

Anmälan

Anmäl dig här på vår hemsida. Anmäl dig gärna tidigt så missar du inga utlottningar, träningstips och annat kul! Sista datum för anmälan till det virtuella loppet är 22 september.

Ut och njut!

I virtuella Glädjeruset kan du gå, jogga, springa eller rulla loppet var och när du vill mellan 24 augusti och 30 september. Varför inte ta med familj och vänner på ett riktigt glädjerus 2024?

Glöm inte att registrera din tid

Ta tid med stoppur, mobilen, eller använd din träningsklocka. Mejla oss på info@gladjeruset.se med namn och din tid om du vill synas i resultatlistan!

SPRID GLÄDJE UTANFÖR JOBBET

Hoppa upp ur kontorsstolen och häng med på Glädjeruset. Samla hela kontoret, avdelningen, utmana en samarbetspartner eller kund. Var med i glädjen och var en del av något bra – både för er som deltar, och för barnen med funktionsnedsättning som får stöd via Hugos Stiftelse.

Kontakta oss så sätter vi ihop ett grymt erbjudande!

KONTAKTA OSS

FÅ GLÄDJANDE NYHETER!

Nyheter, träningstips, inspiration och glädje direkt till din e-post.